Despre noi

SC TRUCKVERM COMPANY SRL

Piesele de schimb la o calitate garantata reprezinta una din problemele cu care se confrunta orice parc auto, indiferent de dimensiunea lui .

In calitate de importator si distribuitor al produselor unor firme de renume din Europa, avand o experienta si o cunoastere technica solida dobandita de-a lungul anilor ,ne propunem sa va venim in sprijin gasind impreuna solutia perfecta pentru afacerea dvs.

Principala noastra activitate este importul si distributia pieselor,de schimb pentru camioane si semiremorci.
In ofertele noastre puteti regasi atat piese schimb originale cat si after -market pentru toata gama de camioane MERCEDES-BENZ, MAN, IVECO, VOLVO,DAF, SCANIA si RENAULT pentru care beneficiem de o baza completa de date computerizata ,cat si pentru semiremorci, remorci SCHMITZ, KOGEL, KASSBOHRER,YORK, ROR avand ca si axe de referinta: BPW,SAF, SMB, GIGANT, MERITOR, etc.

Calitatea pieselor regasite in ofertele noastre este garantata de numele unor mari producatori ,iar buna colaborare cu partenerii nostri externi ne-a ajutat sa dovedim ca putem fi alegerea potrivita pentru afacerea dvs.
Seriozitatea si promptitudinea , gasirea solutiei optime si livrarea cat mai rapida a comenzilor ne-a ajutat sa devenim un partener de baza in relatia cu clientii nostri si sa fim intr-o continua imbunatatire a calitatii serviciilor si produselor noastre.

Noutăţile lunii ....

25 Octombrie 2016
Lansăm noul website:

Noul website al firmei TRUCKVERM COMPANY SRL are o nouă faţă. Adresa web ramane neschimbată, singura modificare fiind adusă design-ului si functionalităţii acestuia .